over

Over AB Telecom Solutions

AB Telecom Solutions Tiel

AB Telecom Solutions BV is een organisatie waarbij alles draait om technologie en dienstverlening. Wij verzorgen en installeren alles wat u nodig heeft op het gebied van ICT, Telecommunicatie, Mobiele communicatie en Beveiliging. Wij bieden uitgebreide oplossingen aan, wat uw vraag ook is. We werken met vernieuwende technologieën als VoIP, Wireless en bijvoorbeeld de NEC SV9100.

Op zoek naar een netwerk voor zakelijk of privé gebruik? AB Telecom Solutions helpt u van begin tot eind met het opzetten van een netwerk. Grote klanten als de Universiteit Utrecht en Fortis Nederland gingen u voor.

Adviesgesprek aanvragen

Bel me terug

Vul uw gegevens in en wij bellen u binnen 24u terug

Advies van ons team

DAS-netwerken zijn voor veel mensen geen alledaags onderwerp. Voor ons team bij AB Telecom Solutions gelukkig wel! We zijn al jaren actief in de wereld van telecom en IT en weten daardoor precies waar we het over hebben. In een gesprek leggen we u uit waar u rekening mee moet houden. Open en eerlijk, want dat is onze manier van communiceren. Een vrijblijvend advies nodig? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u vooruit!

WILT U OOK HET JUISTE ADVIES?

Meer weten? Stuur ons dan een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ABTelecom

Medelsestraat Oost 22
4004 LG Tiel

Tel: +31(0) 344 672080
E-mail: info@ab-telecom.nl

×